Co. van Gezhiphotonics, Ltd

SFP-Vezelmodule - Uw Gedroomd Netwerk!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Gezhi Photonics Co.,Ltd

China Gezhi Photonics Co.,Ltd certificaten
China Gezhi Photonics Co.,Ltd certificaten
Zeer het gemakkelijk te behandelen, snel waren verschepen, en de prijzen uitstekend. Wat meer u konden vragen om.

—— Charles Lundy

Zeer tevreden met de dienst. De orde kwam onmiddellijk aan en het product was precies wat ik verwachtte. Ik zal GEZHI Company in mijn Favoriete Lijst houden.

—— Lewis

Als herhalingsklant, kan ik getuigen dat de kopers eerlijke prijzen, geschikte leveringen kunnen gewoonlijk sneller verwachten dan beloofde, en algemene tevredenheid met

—— Craig Sherman

Ik ben online Chatten Nu

Gezhi Photonics Co.,Ltd

1 2
Gezhi Photonics Co.,Ltd Gezhi Photonics Co.,Ltd
GEZHI Company
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : GEZHI
Aantal werknemers : 200~260
Jaarlijkse omzet : 18 Million-20 Million
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 70% - 80%

Co. van Gezhiphotonics, Ltd is geëngageerd aan het zijn een globale invloedrijke organisatie op het optische gebied van netwerkapparaten.

Gevestigd in Nov. 2011, is Gezhi Photonics een belangrijke fabrikant en een leverancier wereldwijd van opticoptical netwerkapparaten. GEZHI heeft TWEE Delenproducten die volledige demandklant in de Componenten van de Vezeloptica ontmoeten. Men delen is Actieve Componenten (de hoofdproducten omvatten de zendontvanger van SFP, van SFP+, van XFP, van X2, GBIC-, 10G OEO…) Een andere delen is Passieve Componenten (hoofdzakelijk is de producten (CWDM/DWDM, Athermal AWG-Module, Optische Schakelaar, Optische Verspreider/Isolator, MPO Patchcord…)
China Gezhi Photonics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0
Gezhi Photonics houdt bij het samenwerken met internationale en nationale universiteiten, wetenschappelijk-onderzoekeenheden evenals voordeel halend uit zijn sociale talent, informatie en technologie aan de Ontwikkeling van de voordeelonderneming. Ten gevolge van onze uitstekend techniekdiensten, douaneontwerp, technische ondersteuning, productoverzicht, snelle steekproefprototyping en massaproduktie het snelle leveren voor onze klanten, onderhouden wij meer dan 30 landen en gebieden met inbegrip van Europa, de V.S., Zuidoostaziatisch, Afrika, Midden-Oosten, enz.
China Gezhi Photonics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1
Hecht altijd hebben genomend het principe van innovatie als zijn kernverdienste, Gezhi Photonics groot belang aan het interne beheer, dat de ontwikkeling van het bedrijf met gezamenlijke creativiteit van het team bevordert. Benadrukkend de harmonische innovatieatmosfeer, wordt een breed ontwikkelingsplatform verstrekt aan het personeel, en ook is het nuttig voor de ontwikkeling van het bedrijf in productonderzoek, het product maakt dat altijd zijnd op het geavanceerde niveau.

Contactgegevens
Gezhi Photonics Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Ena Lin

Fax: 86-755-2377-1707

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)